0

موثرترین ارز دیجیتال اختصاصی بانک مرکزی بریتانیا به نام “بریت‌کوین”

بریت‌کوین
بازدید 590

به نظر می‌رسد که بانک مرکزی بریتانیا با همکاری وزارت خزانه‌داری این کشور، قصد دارد نسخه‌ی دیجیتالی ارز پوند را معرفی کند.

مقامات بریتانیا بیان می‌کنند که در حال حاضر احتمالاً نیاز به نسخه‌ی دیجیتالی ارز پوند در بین کسب‌وکارها و مصرف‌کننده‌های این کشور حس می‌شود. تحلیلگران بریتانیایی نیز در حال بررسی مزایای استفاده از ارز دیجیتال بانک مرکزی هستند.

بریتانیا اولین کشوری نیست که به فکر معرفی ارز دیجیتال می‌افتد؛ زیرا بیش از ۸۰ درصد بانک‌های مرکزی در سراسر جهان ارز دیجیتال را معرفی کرده یا در آینده نزدیک قصد دارند آن را معرفی کنند.

جرمی هانت،

رئیس خزانه‌داری بریتانیا، تأکید می‌کند که پول نقد به زودی از بین نخواهد رفت؛ اما پوند دیجیتال می‌تواند راهکاری ساده و ایمن برای پرداخت باشد. او می‌افزاید: “ما می‌خواهیم ابتدا به تحقیقات بپردازیم و همانند همیشه به حفاظت از ثبات مالی ادامه دهیم.”

به گزارش آژانس خبری آسوشیتد پرس،

تقریباً دو سال پیش بانک انگلستان (بانک مرکزی بریتانیا) و وزارت خزانه‌داری این کشور اعلام کرده بودند که در نظر دارند ارز دیجیتال را عرضه کنند؛ اما این اقدام هنوز به عمل نیامده است.

ریشی سوناک،

نخست وزیر بریتانیا و رئیس سابق وزارت خزانه‌داری، پیشتر پیشنهاد داده بود که ارز دیجیتال این کشور با نام “بریت‌کوین” معرفی شود؛ با این حال، بانک مرکزی بریتانیا تأکید کرده است که نامگذاری باید به گونه‌ای باشد که مردم ارز دیجیتال این کشور را با رمزارزهایی مانند بیت‌کوین اشتباه نگیرند.

بانک مرکزی بریتانیا بیان کرده است که ارز دیجیتال این کشور قابل اعتماد خواهد بود و بر خلاف رمزارزها که قیمت آن‌ها نوسان بسیار زیادی دارد، ارزش آن در طول زمان ثابت خواهد ماند. نوسان قیمت رمزارز باعث می‌شود سرمایه‌گذاران همواره در معرض خطر باشند.

نسخه دیجیتال ارز پوند همواره معادلی قیمتی با پوند نقد خواهد داشت و افراد می‌توانند از آن برای پرداخت هزینه‌های کالاها و خدمات استفاده کنند. حامیان ارزهای دیجیتال بانک مرکزی معتقدند که این ارزها معاملات را ساده‌تر می‌کنند و دسترسی گسترده‌تری به سیستم مالی را فراهم می‌کنند.

باهاماس، در سال ۲۰۲۰، به عنوان اولین کشوری ارز دیجیتال را معرفی کرد. نیجریه و جامائیکا نیز در همین راستا قدم‌هایی برداشته‌اند و چین و بیش از ۲۰ کشور دیگر در حال انجام پروژه‌های آزمایشی هستند. ایالات متحده و اتحادیه اروپا نیز در نظر دارند به عرضه ارز دیجیتال بپردازند.

با وجود تمام مزایایی که این ارزها به همراه دارند، ریسک‌هایی مانند حملات سایبری وجود دارند و ممکن است به مسائلی مانند حریم خصوصی و امنیت آسیب برسانند. منتقدان می‌ادعا می‌کنند که جرم‌اکولوژیست‌ها علاقه زیادی به استفاده از ارزهای دیجیتال دارند.

به این پست امتیاز بدید
برچسب‌ها:

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *