بنیانگذار ترون مدعی است که تغییرات قوانین مالیاتی جدید در چین نشان میدهد که این کشور قصد دارد رمزارزها را به عنوان یک نوع ثروت مجاز اعلام کند.
چین بهطور عمومی معروف بوده است که در اکثر مواقع، مخالف رمزارزها و بیت کوین بوده است. در سال ۲۰۱۷، بانک مرکزی چین (PBOC) فعالیت صرافیهای رمزنگاری را در این کشور ممنوع اعلام کرد. در ماه مه ۲۰۲۱، مقامات چینی همچنین دستور ممنوعیت استخراج بیت کوین را صادر کردند و در اواخر سپتامبر ۲۰۲۱، بانک مرکزی چین تمامی تراکنشهای مرتبط با رمزارزها را ممنوع اعلام کرد.
اما، جاستین سان، بنیانگذار مشهور ترون، باور دارد که چین به زودی به صنعت کریپتو بازگشت خواهد کرد. سان در توییتر خود نوشت که چین با استقرار مالیات بر معاملات، یک گام مهم در تنظیم قوانین مرتبط با این صنعت را برداشته است.
سان دربارهٔ آمادگی چین برای بازگشت به رمزارزها اظهار داشت:
او انتظار دارد که سیاست مالیاتی جدید چین، پذیرش رمزارزها را در این کشور تقویت کند؛ زیرا یک چهارچوب نظارتی واضح برای افراد و شرکتها فراهم خواهد شد. به علاوه، بنیانگذار ترون ادعا میکند که با افزایش استفاده از ارزهای دیجیتال در چین، دولت این کشور قوانین بیشتری در این حوزه اعمال خواهد کرد و شرایطی را برای مشروعیت و پایداری بیشتر فراهم خواهد آورد.
با توجه به نظر سان، ایجاد یک چهارچوب مالیاتی برای فعالیتهای مرتبط با رمزارزها در چین، میتواند یک تحول مثبت برای بازار جهانی و همچنین یک سابقه برای سایر کشورها باشد. او در پایان اظهار کرد که ترون و صرفی Huobi به نوآوری متمرکز تمرکز کردهاند و هر دو در رشد فناوری بلاکچین در چین تأثیرگذار بودهاند.
به گفته یک بیتکوینیست، توصیف وضع قوانین مالیاتی مرتبط با رمزارزها به عنوان نمادی از تغییر موقعیت چین درباره این صنعت مورد تأیید تمامی کارشناسان و صاحب نظران نیست. همچنین، با ممنوعیت داراییهای دیجیتال خصوصی مانند بیتکوین به دلیل معرفی رمزارز دیجیتال توسط بانک مرکزی چین، تغییر سیاستهای این کشور در زمینه رمزنگاری به طور ناگهانی به نظر میرسد.
کالین وو، روزنامهنگار چینی، نظر متفاوتی نسبت به بنیانگذار ترون دارد. وو اعلام کرده است که در تاریخ ۲۵ ژانویه، برخی از مقامات مالیاتی محلی در چین شروع به اجرای مالیات ۲۰ درصدی بر روی درآمد شخصی حاصل از سود سرمایهگذاری فردی و بسیاری از ماینرهای بیتکوین کردهاند.
نظرات کاربران