0

آیا احراز هویت در صرافی های ارز دیجیتال ضروری است؟

احراز هویت در صرافی های ارز دیجیتال
بازدید 225

اگر تا به حال در صرافی‌های ارز دیجیتال خرید و فروش کرده‌اید، بجز برخی از صرافی های ارز دیجیتال ، بقیه شما را ملزم به انجام رویه‌های KYC برای تراکنش‌ها کرده‌اند. هدف از احراز هویت در صرافی افزایش امنیت و جلوگیری از فعالیت های مجرمانه و غیرقانونی است. در واقع، احراز هویت ارز دیجیتال در اکوسیستم اعتماد و شفافیت منجر به; اکوسیستمی مبتنی بر ناشناس بودن و حریم خصوصی کاربر.

در این مقاله در مورد گواهینامه، مراحل آن، مزایا و معایب آن صحبت می کنیم و سپس به بررسی آن دسته از مبادلات خارجی و داخلی که نیاز به گواهی دارند می پردازیم. اگر احراز هویت برای شما مشکل ساز شده است و می خواهید بدانید که چگونه این کار را انجام دهید یا اینکه آیا می توانید بدون احراز هویت معامله کنید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
احراز هویت یا فرآیند شناخت مشتری (مشتری خود را بشناسید) مجموعه روش هایی است که مؤسسات مالی برای تأیید هویت مشتریان خود استفاده می کنند. اعتبار سنجی اولین گام در فرآیند مبارزه با پول شویی (AML) است و به موسسات مالی کمک می کند تا تعیین کنند هر کاربر چقدر احتمال دارد در فعالیت مجرمانه شرکت کند. برای مدت طولانی، بسیاری از صرافی‌های ارزهای دیجیتال، به‌ویژه صرافی‌های مستقر در ایالات متحده، برای پیروی از مقررات جهانی مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، نیاز به احراز هویت در پلتفرم‌های خود داشتند.

آشنایی با مفاهیم مبارزه با پولشویی (AML) و تامین مالی تروریسم (CFT) در ارزهای دیجیتال
اصطلاح پول شویی به روش هایی اطلاق می شود که مجرمان برای پنهان کردن منشأ پول به دست آمده از فعالیت های غیرقانونی مانند قاچاق، فرار مالیاتی و دستکاری بازار استفاده می کنند. تامین مالی تروریسم همانطور که از نامش پیداست به معنای حمایت مالی از سازمان های تروریستی است. این فعالیت ها غیرقانونی است و می تواند تهدیدی جدی برای امنیت جهانی باشد. مبارزه با پول شویی (AML) و مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) شامل رویه ها و مقرراتی برای شناسایی این مجرمان و توقف فعالیت آنها است.

همانطور که می دانیم از ابتدا هدف صنعت ارزهای دیجیتال کاهش دست دولت ها از ثروت مردم و در نتیجه تسهیل معاملات بین المللی سریع و ارزان بود. علاوه بر این، این ارزها امکان انجام تراکنش های ناشناس و محافظت از حریم خصوصی کاربران را ارائه می دهند. متأسفانه، این ویژگی های منحصر به فرد ارزهای دیجیتال، پولشویی و تامین مالی تروریسم را نیز تسهیل می کند و محیطی را برای مجرمان فراهم می کند تا به صورت ناشناس فعالیت های مجرمانه خود را انجام دهند. بنابراین، بسیاری از صرافی‌های ارز دیجیتال، فرآیند احراز هویت را برای رعایت مقررات مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم اجباری کرده‌اند. با این حال، هنوز تعداد محدودی از صرافی‌های ارز دیجیتال وجود دارد که به دلیل مبارزه با پولشویی شدید، احراز هویت در آن‌ها مورد نیاز نیست. مقررات تقریباً تمام صرافی های معتبر ارز دیجیتال را برای احراز هویت کاربران الزامی می کرد.

برخی از صرافی‌های محبوب، از جمله بایننس، ممکن است چندین سطح از احراز هویت داشته باشند که هر یک دسترسی خاصی به کاربران می‌دهد. به عنوان مثال، این صرافی دارای سه سطح احراز هویت است: پایه، متوسط و پیشرفته. اگر کاربری بخواهد بدون محدودیت از خدمات این صرافی استفاده کند، تنها در صورتی می تواند این کار را انجام دهد که احراز هویت سطح پیشرفته را تکمیل کرده باشد.

 

به این پست امتیاز بدید
برچسب‌ها:,

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *